Tavuk Çiftliği
Lütfen aşağıdaki linkten iletişim formunu doldurunuz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçeceklerdir.
Kuş Gribi kriziyle dibe vuran, ancak geçen yıl yüksek bir satış performansı yakalayan kanatlı eti sektöründe şirketler, artan talebi karşılamak için yeni sözleşmeli üretici arayışına girdi. Sektörde kapasitelerin yeniden artışa geçmesi, dolayısıyla sözleşmeli üretici sayısının da yükselmesi bekleniyor. Kuş Gribi kriziyle birlikte damızlık hayvan sayısını en aza indiren sektörde talebin artmasıyla fiyatlar da yükseliyor. Kuş Gribi krizinden yara almadan çıkan şirketler önümüzdeki dönemde kapasitelerini yeniden arttırmaya gidecekler.
YENİ YATIRIMCILAR
Hızla artan tüketim ihtiyacını karşılamada yeni kümes ihtiyacı doğuyor.Manisa, İzmir, Denizli, Uşak ve Aydın´a kadar uzanan çevrede sözleşmeli 200´ü aşkın çiftlik var. Bu çiftliklerin bir kısmını daha önce bu sektörde olmayan, diğer sektörlerden geçiş yapan yatırımcılar oluşturuyor. Tavuk çiftliği yatırımı yapanlar arasında doktor, avukat, diş hekimi gibi mesleklerini sürdürenler ve daha önce tekstil sektöründe fason üretim yapan iş adamları da bulunuyor.Yine aynı çevrede yeni sözleşmeli üreticilere ihtiyaç duyuluyor.Yapılan yatırım ortalama 3-4 yıllık süreçte kendisini karşılıyor.
YUMURTA İHRACATI
Öte yandan, Ege Bölgesi´nde özellikle Irak´a yapılan yumurta ihracatında da önemli yükselmeler görülüyor. Geçen yılın 9 aylık döneminde toplam kanatlı yumurtası ihracatı 1 milyon dolar seviyesindeyken bu yıl aynı dönemde 13 milyon doları Irak´a olmak üzere 16 milyon dolarlık yumurta ihracatı yapıldı. Son dönemde Yumurta Üreticileri Birliği´nin yanı sıra şirketlerin de ihracat pazarını artırdığı ifade ediliyor.
FİYATLAR VE DETAYLAR İÇİN LÜTFEN İLETİŞİM FORMUNU DOLDURUNUZ..